Usa culisanta Smart Slide Door

  Publicat la: 19 November 2020

CONFORTUL OPERĂRII

Mecanismul de închidere inovativă permite o operare simplă și intuitivă, similară soluțiilor utilizate la ușile HST glisante și culisante cu ridicare.  Mecanismul de închidere permite o închidere lină în cadru și, prin urmare, o operare simplă a ușii culisante.

Lățimea de 70 mm a cercevelei și de 140 mm a tocului, oferă noilor uși culisante smart-slide opțiuni multiple de utilizare, precum și alternative de renovare

STABILITATEA ȘI POSIBILITATEA DE A OBȚINE STRUCTURI LARGI

Suprafețele largi de sticlă sunt foarte la modă. Ușile culisante smart-slide răspund acestei provocări, permițând realizarea unei structuri vitrate cu o dimensiune totală de 1.5 x 2.3 m. Încuierea întregului perimetru al canatului asigură o închidere sigură și în același timp  acesta se mișcă cu ușurință, aplicându-se o forță minimă. Acest lucru este un avantaj foarte important, în special în comparație cu structurile de tragere și culisare, care implică des numeroase cicluri de deschidere/închidere și operarea lor poate fi problematică. Suplimentar, datorită profilelor construite cu tehnologia Multifalz, opțional se poate utiliza tehnologia de lipire a geamurilor, care oferă o fermitate mai mare întregii structuri.

 

FACILITAREA PRODUCȚIEI

Noile uși smart-slide se realizează simplu, ceea ce asigură o eficiență înaltă in producție. Acest lucru este posibil în principal datorită numărului mic de profile utilizate la producție. Similar, ca și în cazul ușilor culisante, cadrul este sudat, sistemul utilizează un reazem din sistemul Ideal 4000 și așezarea geamurilor este efectuată direct în canat. Întreaga producție poate fi realizată prin utilizarea unor utilaje standard.

ECONOMIE DE SPAȚIU 

Utilizarea de uși glisante smart-slide reprezintă un pas înainte spre utilizarea optimă a spațiului intern al camerei, fiindcă deschiderea ușii nu necesită iesirea din plan a canatului mobilt. Ușa smart-slide poate fi realizată în schema A si schema C

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate și Politica de utilizare Cookies.