Noutati

Pentru a primi pe email noutatile publicate, abonati-va la NEWSLETTER - ul nostru.

 • Usa culisanta Smart Slide Door

    Publicat la: 19 November 2020
 • Sticla cu bagheta SUPER SPACER

    Publicat la: 19 November 2020
 • Fereastra de 7 stele TROCAL 88 MD - 3 garnituri de etansare

  Recomandarea noastra pentru un confort termic sporit 
    Publicat la: 04 August 2017
 • Acoperim toata zona TRANSILVANIA

  Incepand cu data de 25.03.2016 ne-am extins reteaua noastra de colaboratori in toata TRANSILVANIA. Cautam in continuare firme dornice de o colaborare cu noi. Se ofera conditii deosebit de avantajoase!
    Publicat la: 01 May 2017
 • Extinderea capacitatilor de productie

  Incepand cu 01.05.2017, am finalizat constructia unei noi hale de productie, destinata in principal sistemelor de profile cu deschidere in exterior (specifice pietei din Marea Britanie si Irlanda) , precum si specialitatilor ca: placari cu aluminiu ALUCLIP si ALUCLIP PRO, culisante cu ridicare,precum si sistemele de profile pentru Franta, Italia si Elvetia
    Publicat la: 01 May 2017

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate și Politica de utilizare Cookies.