TROCAL

TROCAL

Profine Romania SRL este reprezentanta in Romania a firmei Profine GmbH din Germania si este in prezent pe primul loc in lume ca volum de piata detinut in domeniul sistemelor de tamplarie PVC .

Dupa cum cunoasteti , Profine GmbH ( fosta HT Troplast AG ) din Germania detine marcile de sisteme PVC Trocal si este , de asemenea , proprietarul societatilor Kömmerling GmbH si KBE Kunstoffenstersysteme GmbH , toate acestea cu conduceri si organizari diferite .

Incepand cu septembrie 2003 a fost infiintata societatea comerciala Profine GmbH , cu acelasi sediu ca si HT Troplast AG si proprietatea 100% a acesteia . HT Troplast AG a pastrat celelalte produse , in afara celor pentru tamplarie PVC (Trocellen, Dynos, Trosifol etc.) .

Profine GmbH are ca obiect de activitate producerea si comercializarea de sisteme PVC pentru usi si ferestre si este proprietarul marcilor Trocal Kömmerling si KBE .

Profine GmbH a fost infiintata pentru o mai buna si eficienta conducere , organizare si gestionare a productiei si comercializarii profilelor si accesoriilor celor 4 marci .

  • in curand
  • in curand

Produse

in curand

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate și Politica de utilizare Cookies.