SKAI

SKAI

Fie că este soare , ninsoare sau ploaie - foliiele de înaltă performanță skai ® pot să reziste la orice vreme și impresioneaza cu ușurința in intretinere . Ele sunt în permanență utilizate ca acoperiri ale profilelor din PVC pentru ferestre, uși, uși de garaj , oferind o combinație ideală de funcționalitate și design .

Culorile si modele inovatoare permit proiectantilor , constructorilor și arhitecților sa răspunda în mod flexibil la solicitarile personalizate ale clientilor iar cu Skai ® configurator elementele individuale care contribuie la aspectul unei case poate fi perfect adaptate unul cu altul . 

  • Versatil și aproape indestructibile - asta si multe altele sunt proprietățile materiale ale filmelor noastre pentru a fi utilizare la exterior . Solicitati partenerilor nostrii paletarul de culori SILCAR pentru a vedea care este culoarea cea mai potrivita pentru dumneavoastra .
  • Toate produsele exterioare skai® sunt echipate cu tehnologia inovatoare "cool colors" . Acest lucru reduce considerabil încălzirea profilelor de PVC în lumina puternică a soarelui . Pigmenți speciali de culoare reflecta pana la 80% din radiații în domeniul infraroșu apropiat , astfel încât încălzirea  suprafețelor profilate este redus cu 20%  sau mai mult - eficient pentru până la 15 de grade Celsius . "Cool colors"  a fost dezvoltat in colaborare cu partenerii noștri și-a dovedit utilitatea timp de mai mulți ani pe piață .

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate și Politica de utilizare Cookies.