Guardian

Guardian

Soluţiile de amenajări interioare din sticlă ale Guardian InGlass oferă produse orientate spre performanţă , de calitate superioară , pentru arhitecţi şi designeri . Aceste produse din sticlă redefinesc performanţa şi accesibilitatea , introduse pe piaţă de unul din cei mai mari producători de sticlă plană şi sticlă prelucrată pentru destinaţii comerciale , rezidenţiale şi auto . 
                
O societate privată , cu sediul în Auburn Hills - Michigan , Guardian ocupă de asemenea, o poziţie semnificativă în producţia de izolaţii din fibră de sticlă , în distribuţia de materiale de construcţie şi producţia de mase plastice injectate pentru aplicaţii auto şi de altă natură . Guardian are peste 18.000 angajaţi în 25 de ţări, pe 5 continente .

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate și Politica de utilizare Cookies.