ALUPLAST

ALUPLAST

Din anul 1982 grupul aluplast s-a dezvoltat producând și vânzând sisteme de ferestre din PVC de calitate superioară, fiind considerat printre cele mai mari și mai de succes mărci din industria de specialitate. 

 

După 30 de ani de activitate aluplast este o companie internațională cu 20 de instalații de producție și reprezentanțe de vânzare în 6 țări, cu aproximativ 1350 de angajați în peste 28 de țări. Datorită inovației, implicării și comunicării excelente dintre departamente, profilele proiectate la sediul central al firmei aluplast din Germania se adaptează perfect cerințelor specifice fiecărei piețe pe care suntem prezenți. Investițiile în dezvoltarea tehnologică vă garantează cel mai înalt nivel tehnic al soluțiilor oferite.

Chiar dacă între timp aluplast a devenit un jucător la nivel global, compania și-a menținut atributele pozitive, caracteristice companiilor mici. Punctul nostru forte este cu siguranță flexibilitatea. Canale de comunicare scurte și structuri simple ne permit să răspundem rapid și să fim dinamici în relația cu clienții și cu cerintele în continuă schimbare ale pieței. 

 

Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies und ähnliche Technologien verwenden, um unseren Inhalt zu verbessern und anzupassen, um den Datenverkehr zu analysieren, Werbung zu schalten, Spam- und Malware-Schutz zu bieten sowie und gegen unbefugte Benutzung. Weitere Informationen finden Sie in den Datenschutz- und Cookie-Richtlinien.