Saint Gobain

Saint Gobain

 

Saint-Gobain este lider mondial al piețelor de habitat.

Cu peste 350 de ani de experiență , Saint-Gobain transformă în realitate proiectele viitorului cu ușurință , pentru că mâine începe astăzi .

 

Saint-Gobain în România

Lider global pe piețele de habitat și construcții , proiectează , fabrică și distribuie materiale de construcții , oferind soluții inovatoare pentru a răspunde cererii în creștere în economiile emergente cu privire la eficiența energetică și protecția mediu .

 

 

  • Angajament profesional Angajamentul profesional înseamnă mobilizarea la cea mai bună capacitate a cunoștințelor și know-how-ului individual și formarea profesională continuă.
  • Respect față de ceilalți Implică respectarea pluralismului și a culturilor, precum și deschiderea față de oamenii de orice origine. Este exprimat prin capacitatea de a asculta, de a se informa, de a formula explicații și de a dialoga.
  • Integritate Impune fiecăruia respectarea riguroasă a probității în activitatea sa profesională. Ea nu permite niciun fel de compromisuri între interesele personale și cele profesionale, nici în cadrul Grupului, nici în relațiile cu partenerii externi.
  • Loialitate Este obligația de a avea un comportament corect în relațiile cu superiorii, colegii, colaboratorii și partenerii externi.
  • Respectul față de mediu Societățile din cadrul Grupului se înscriu într-un demers activ de protecție a mediului. Ele aplică un model de gestiune a unităților, oriunde ar fi amplasate acestea, care permite fixarea unor obiective măsurabile privind performanțele de mediu, precum și evaluarea și controlul periodic al acestor performante.
  • Saint-Gobain Glass în lume Saint-Gobain Glass este producătorul de sticlă numărul 1 în lume, fiind parte a diviziei de materiale inovative Saint-Gobain. În centrul domeniului de activitate se află sticla float și sticla lăcuită.

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate și Politica de utilizare Cookies.